HITTA HIT

HITTA HIT


BIGSUP.SE

Stockholm / Reimersholme


Västervik / Fiskaretorget


HITTA HIT - How To Find

BIGSUP.SE ingår i Svenska SUP och Kajak Gruppen / SUPKAJAK.SE och finns i såväl Stockholm* som Västervik.


STOCKHOLM
I Stockholm utgår vi ifrån ön Reimersholme (dvs beläget nära Hornstull) på adressen Reimersholmsgatan 8 (Check-In/Out). Se O markering på kartan.


Det finns ett flertal sätt att ta sig till Reimersholme. Antingen via buss (linje 54 - direkt till/från t-centralen, 66, 77, eller 4) och/eller med tunnelbanans röda linje till Hornstull. Från tunnelbanan är det bara en kort bits promenad till Reimersholme alternativt så kan den bekväme byta till buss 54 eller 66 och gå av vid hållplats "Anders Reimers Väg" beläget ett stenkast från uthyrningen.

Incheckning/uthämtning av utrustning sker på Reimersholmsgatan 8 (se O markering på kartan) endast ca 10-15 meter från hållplatsen (markerat med ett ^).


Klicka här för att se mer detaljerade vägbeskrivningsystersajten yogasup.se


Eller klicka här för att besöka vägbeskrivning på SUPKAJAK.SE


* OBSERVERA! att vi för närvarande inte erbjuder möjlighet att hyra enskilda brädor på Reimersholme. Däremot säljer vi SUP-brädor samt erbjuder utrustning till event. Kontakta oss för mer information och bokning! 0769090381VÄSTERVIK

Besök gärna vår uthyrning i Västervik (Småland) där vi har alla typer av utrustning till uthyrning (SUP, Kajak, BIGSUP, Yogasup) samt försäljning av SUP-brädor. Med Bil tar det ca 3h och buss 3-4h från Stockholm Central. Mer information på www.supkajak.se eller via 0769090381.


I Västervik har vi vår uthyrning mitt i centrum bredvid piren vid Fiskaretorget. För mer information, läs på www.supkajak.se

Året roligaste aktivitet !